Holland-magyar előtt: Szalai Ádám megbetegedett

Öten hiányoztak a pénteki, hollandok elleni vb-selejtezőre készülő Egervári-csapat kedd délelőtti edzéséről.

BuL
2013. 10. 08. 17:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint Szalai Ádám, a Schalke 04 csatára belázasodott, ezért felmentést kapott a tréning alól, a német másodosztályban szereplő Greuther Fürth két magyarja, Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt még nem érkezett meg a telki edzőtáborba, Hajnal Tamás és Lipták Zoltán pedig orvosi kontrollon vett részt.

„A szakmai stáb három csoportban dolgozott a játékosokkal, a kapusok – a délelőtt megérkező Megyeri Balázzsal kiegészülve – a szokásoknak megfelelően Andrusch József irányítása mellett gyakoroltak, Csábi József a védekező feladatokat vette át a védő játékosokkal, míg a többiek a másik oldalon Egervári Sándor vezetésével a támadásokat gyakorolták” – áll a honlapon.

A magyarok pénteken 20.30-tól küzdenek meg a vb-ezüstérmes és a brazíliai vb-re már kijutott hollandokkal. Amennyiben nyernek, szinte biztosan elérik a pótselejtezőt érő második helyet a csoportban.

Hol láthatjuk a mérkőzést? Részletek itt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.