Indul a pingpong-Eb – egy sereg magyarral

Egyelőre egyesben és párosban is három-három magyar játékos van a főtáblán, a többiek a selejtezőből harcolhatják ki a feljutást a pingpong-Eb-n.

BuL
2013. 10. 07. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A viadal honlapja szerint egyesben Póta Georgina, Lovas Petra és Pergel Szandra kapott alanyi jogon besorolást a 64-es főtáblára, Madarász Dóra, Ambrus Krisztina, Nagyváradi Mercédesz, Jakab János, Kosiba Dániel, Pattantyús Ádám, Fazekas Péter, Lakatos Tamás és Szudi Ádám pedig a kvalifikációs csoportokban rajtol.

Párosban Póta és Pergel, valamint Madarász és a holland Britt Eerland duójának szereplése biztos a főtáblán, míg Lovas Ambrussal, Nagyváradi pedig egy luxemburgi pingpongossal a selejtezőből próbálja meg kiharcolni a legjobb 32 közé kerülést. A férfiaknál Lakatos és Szudi, valamint Kosiba és Jakab párosa, illetve Pattantyús egy szlovén, Fazekas pedig egy fehérorosz játékos oldalán szintén a kvalifikációban kezd.

A kedden rajtoló selejtezős küzdelmeket követően a főtáblás csaták – egyesben és párosban is – péntektől lesznek. Az Eb vasárnap zárul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.