Ismeretlenek felrobbantották a Pana-szurkolók székházát

Pénteken robbanás történt a görög főváros zöldek „uralta” negyedében.

TK
2013. 10. 05. 13:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hét utolsó munkanapján felrobbantották a Panathinaikosz szurkolóinak (Gate13) székházát. A városrész lakói fülsiketítő zajra ébredtek, a törmelékek mindent beborítottak a környéken.

Helyszíni jelentések szerint senki sem sérült meg, de tizenöt autóban komoly károk keletkeztek, 600 méteres körzetben több üzlet, illetve lakás ablaka is betört, míg 300 méterre a detonáció helyszínétől is találtak a robbanószerkezetből származó darabokat.

A Panathinaikosz szurkolói fórumain azonnal megindult a találgatás, hogy kinek állhatott érdekében a székház felrobbantása. A hozzászólók többsége a gyűlölt ellenség, az Olympiakosz Pireusz szurkolóit sejti a háttérben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.