Ismét odacsapott az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága négy csapatot is több százezres bírsággal sújtott.

KG
2013. 10. 29. 21:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint mind a négy klubnak szurkolói rendzavarása miatt kell fizetnie. A székesfehérvári és a kispesti egyesület visszaesőként kapta a büntetést.

Az indoklás alapján az MTK Budapest – Újpest FC mérkőzésen az újpesti szektorból, míg a Győri ETO – Puskás Akadémia találkozón a hazai táborból többször is olyan gyalázkodó rigmus hangzott fel, amely „nemcsak megbotránkoztató, de amelynek – miután egy másik ország (Románia), nép (románok) tagjait ócsárolja – semmilyen köze nincs egy magyar bajnoki mérkőzéshez. A Videoton és a Honvéd egymással játszott a múlt hétvégén, s mind a hazai, mind a vendégszurkolók megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak be” – áll az MLSZ honlapján.

Horváth Ferenc, a Paks vezetőedzője – mint visszaeső – reklamálásért, sportszerűtlen viselkedésért egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, csakúgy mint a Diósgyőr játékosa, Kádár Tamás. A fegyelmi bizottság tárgyalás megtartása után Fótyik Dominik (Mezőkövesd) korábbi hárommeccses eltiltását két találkozóra mérsékelte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.