Jótékonysági licit Adams megsegítéséért

Jótékonysági akciót indított a Ferencváros a két hete szívinfarktust kapott labdarúgójának, a lábamputáción átesett Akeem Adamsnek és családjának megsegítésére.

TK
2013. 10. 09. 10:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub szerdán a honlapján tudatta, hogy exkluzív, dedikált pólókra lehet licitálni, és támogatói jegyekkel is lehet adakozni a Városmajori Szívklinikán ápolt trinidadi játékos javára.

A szurkolók egy-egy, az FTC és az ősi rivális Újpest játékosai által, a Puskás–FTC és az Újpest–PMFC mérkőzéseken a bevonuláskor hordott és dedikált Akeem Adams-pólóra licitálhatnak. Az árverés 9-én 10 órakor kezdődött, és 16-a, szerda 17 óráig tart.

Az árverés mellett 1000 forintos értékben kiadott támogatói jegyek megvásárlásával is segíthetnek a drukkerek.

Adams – aki szeptember 22-én még pályára lépett az Újpest ellen 3-1-re megnyert rangadón – szeptember 25-én kapott szívinfarktust, a közvetlen életveszély elhárítása érdekében ezen a héten, hétfőről keddre virradó éjszaka amputálni kellett a bal lábát. A 22 éves védő állapota továbbra is súlyos.

Eközben az új stadiont övező kerítésre kikerült az Erkölcs, Erő, Egyetértés (EEE) szurkolói csoport írása.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.