Könnyedén nyert a Győr az Európa Kupában

A hazai környezetben zajló torna keddi nyitónapján a Rába ETO 4–2-re verte bosnyák ellenfelét.

KG
2013. 10. 01. 21:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A minitorna kapcsán a helyszínre látogatott Laurent Morel, aki az európai szövetségben (UEFA) a futsal szakágért felelős, és azt mondta, „nyugat-európai szintű sportinfrastruktúra van kialakulóban Győrben, amely komoly lehetőségeket hordoz magában”.

Bolla Péter kabinetfőnök a Rába ETO Futsal Klub tiszteletbeli elnökeként arról beszélt a sportvezetőnek találkozójukon, hogy a város a multifunkciós csarnok megépítése után szívesen otthont adna a sorozat elitkörének, sőt – amennyiben a győri csapat a jövőben bekerülne Európa legjobb négy együttese közé – a Final Fournak is.

Eredmény:

Rába ETO–KMF Tango Szarajevó (bosnyák) 4–2 (4–1)

A nyitónap másik mérkőzésén:
Iberia Star Tbiliszi (grúz)–FC Grand Pro Várna (bolgár) 2–1 (0–0)

A Győr szerdán a bolgár együttessel találkozik a Magvassy-csarnokban. A csoportból az első kettő jut tovább az úgynevezett elitkörbe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.