Köpött, rúgott a bíró, ilyen egy kuvaiti bajnoki

A kuvaiti játékvezető ütött, rúgott, köpött, majd nem tudta letenni a piros lapot.

BuL
2013. 10. 25. 12:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem volt könnyű dolga Szád Kamil al-Fadli játékvezetőnek az al-Arabi és az al-Nasszer közt zajlott futballmeccsen Kuvaitban: tizenegyest ítélt a hazaiaknak, emiatt a vendégjátékosok nekitámadtak keményen.

Hogy megvédje magát, előbb leütött egy játékost, majd egyet meg is rúgott, és amikor már a segítői mellette teremtek, köpött is egyet az al-Nasszer játékosai felé. Majd előkapta a piros lapot, és néhány játékost gyorsan kiállított.

A büntetőt a hazaiak értékesítették, ám a vendégek egyik játékosa a középkezdésnél rögtön a bíróba rúgta a labdát, ezért őt is kiállította a spori. A vendégek hét játékossal fejezték be a meccset, és 4–1-re kaptak ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.