Magabiztosan nyertek a szombathelyiek

A Szombathelyi Haladás saját közönsége előtt 4-1-re nyert a Kaposvári Rákóczi ellen a magyar labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának szombati játéknapján.

TK
2013. 10. 05. 20:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomasztó fölényben játszott a Haladás, a labda szinte végig a vendégek térfelén pattogott. Megérdemelten szereztek vezetést a hazaiak, ám ahelyett, hogy előnyüket növelték volna, a szünet előtt nem sokkal a Kaposvár szinte a semmiből, szabadrúgásból egyenlített.

A második félidőben még magasabb fokozatba kapcsolt a Haladás, a Kaposvár nem tudta tartani a lépést, a jobb és főleg gyorsabb futballt játszó Haladás ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

A vendégcsapat már a nyolcadik vereségét szenvedte el.

Szombathelyi Haladás – Kaposvári Rákóczi 4–1 (1-1)
Szombathely, 1780 néző, v.: Németh Á.
gólszerzők: Halmosi (5.), Radó (50., 80. – a második 11-esből), Fehér (82.), illetve Lucas (37.)
sárga lap: Bosnjak (21.), Nagy G. (47.)

Szombathelyi Haladás: Rózsa – Schimmer (Iszlai, 76.), Guzmics, Devecseri, Bosnjak – Fehér, Simon Á. – Nagy G. (Németh M., 85.), Radó, Halmosi – Ugrai (Gyurján, 62.)

Kaposvári Rákóczi: Ranilovic – Okuka, Lucas, Kovács O., Jánvári (Haruna, 81.) – Bőle (Oláh, 56.), Dankwah, Thian, Albert, Balázs B. – Markus (Waltner, 56.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.