Már síelnek Újpesten

Átadták az újpesti Szilas Parkban azt a műanyag borítású sípályát, amelyen ingyen ismerkedhetnek a téli sportokkal a kerületi diákok.

LM
2013. 10. 03. 21:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A pályán minden újpesti iskolás megtanulhat síelni, hiszen az önkormányzat megteremtette a lehetőségét annak, hogy a diákok számára az élmény és az oktatás is ingyenes legyen. Az iskolák szervezésében érkező csoportok számára a pálya üzemeltetője a felszerelést is biztosítja” – írja közleményében az önkormányzat. Az is kiderül az irományból, hogy bárki elsajátíthatja a télisportok alapjait kedvezményes belépődíj ellenében.

Kiemelik, hogy a közeljövőben átadnak egy szánkózódombot is, később pedig kosárlabda- és lábteniszpályát is létesítenek. „A BKV-végállomás melletti, közel 25 ezer négyzetméteres részt a kutyások már birtokba is vették, itt szabadon sétáltathatják kedvenceiket” – zárul a közlemény.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.