Megvan a tragédiát túlélő győri kosarasok vezetőedzője

Szentendrei Áron azt a munkát folytatná, melyet elhunyt elődje elkezdett.

GB
2013. 10. 15. 20:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Természetesen nem ilyen áron szerettem volna vezetőedző lenni, de így hozta a sors. Ebben a helyzetben egyértelmű, hogy azt a munkát kell tovább folytatni, melyet még Ákos elkezdett” – mondta a szakember, aki harmadik éve van Győrben, ezt megelőzően Pécsen végigjárta a szamárlétrát, és a korosztályos válogatottaknál is dolgozott, jelenleg az U16-osoknál másodedző.

A klub egyéves szerződést kötött Fejes Rékával, aki korábban a francia másodosztályban, illetve a Vasas-Csatánál, Szegeden és Szekszárdon is megfordult. A 26 éves kosaras pár hete már a győriekkel készül. A 186 centiméter magas játékos leginkább a 3-as és a 4-es poszton bevethető.

Az együttes a 2013/2014-es szezonban a magyar bajnokságban és az Euroligában indul.

Szeptember 7-én a győri kosárcsapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál összeütközött egy személyautóval. Tapodi Péter klubigazgató a szerencsétlenség helyszínén meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, és több játékos súlyosan megsérült.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.