Megvan az Újpest új edzője

A szerb Nebojsa Vignjevic lett a labdarúgó NB I-ben a kiesést jelentő 15. helyen álló Újpest FC vezetőedzője.

BL
2013. 10. 23. 12:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 45 éves szakembert – aki a szezon végéig írt alá a lila-fehérekhez – szerdán, sajtótájékoztatón mutatták be hivatalosan a Megyeri úton. A belga Marc Leliévre – aki az előző idény végéig megbízott edzőként irányította az Újpestet – végleg távozott a szakmai stábból, míg Kozma István eddigi vezetőedző a klub alkalmazásában maradt.

Vignjevic 2008-ban kezdte edzői karrierjét, előbb a montenegrói OFK Grbalj és Rudar Plevlja együtteseit irányította, majd a szerb Hajduk Kula és Rad Belgrade kispadján ült. A tavalyi szezonban bajnoki bronzérmet nyert a Vojvodinával, s kupadöntőig vezette a vajdasági csapatot.

A szerb tréner mellett másodedzőként Zoran Campara dolgozik majd. A spanyol szakember korábban a Rad Belgrade és a Hajduk Kula sportigazgatójaként dolgozott.

Az új vezetőedző és segítője a pénteken sorra kerülő MTK elleni, idegenbeli meccsen mutatkozik be az Újpest kispadján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.