Nem botlott a címvédő

A címvédő Miami Heat, valamint a Los Angeles Lakers és az Indiana Pacers hazai győzelmével indult az NBA.

TK
2013. 10. 30. 9:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mérkőzés előtt a bajnoki gyűrűket átvevő Miami 25 pontos előnye nyolcra olvadt a hajrában a Chicago ellen, de ennél közelebb nem tudtak kerülni a vendégek. A floridaiaknál az előző szezon legjobbja, LeBron James 17, Chris Bosh pedig 16 pontot dobott, a túloldalon a tavaly áprilisi térdsérülése után visszatérő Derrick Rose 12, míg Carlos Boozer 31 pontig jutott.

A Los Angeles-i rangadón a Lakers a sérült szupersztár, Kobe Bryant távollétében is simán verte a Clipperst, főként Xavier Henry 22 és Jordan Farmar 16 pontja révén. A Lakers 42/24-re javította mérlegét a szezonnyitókon, amellyel rekorder az NBA-ben. A Clippers – melynek kispadján most debütált a Bostonnal 2008-ban bajnok Doc Rivers – ászai közül Blake Griffin 19, Chris Paul pedig 15 pontot szerzett.

Eredmények:
Indiana Pacers–Orlando Magic 97–87
Miami Heat–Chicago Bulls 107–95
Los Angeles Lakers–Los Angeles Clippers 116–103

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.