Nincs több jegy a holland-magyarra

Minden jegy elkelt a holland és a magyar labdarúgó-válogatott péntek esti világbajnoki selejtezőjére, amelyre Amszterdamban kerül sor.

GB
2013. 10. 09. 9:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A holland szövetség honlapjának friss beszámolója szerint így 52 ezer néző szurkol majd az Amsterdam Arenában. A hírek szerint a 20 óra 30 perckor kezdődő összecsapáson mintegy 900-950 magyar drukker buzdíthatja Egervári Sándor csapatát.

A hollandok már kijutottak a jövő évi, brazíliai vb-re, a magyarok pedig a pótselejtezőt érő második helyért harcolnak a csoportban. Az MTVA sajtóirodájának keddi tájékoztatása szerint az M1 és a Telesport.hu élő közvetítése mellett a Kossuth Rádió is tudósít a sorsdöntő találkozóról.

Öten hiányoztak a pénteki selejtezőre készülő magyar válogatott kedd délelőtti edzéséről. A szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint Szalai Ádám, a Schalke 04 csatára belázasodott, ezért felmentést kapott a tréning alól, a német másodosztályban szereplő Greuther Fürth két magyarja, Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt még nem érkezett meg a telki edzőtáborba, Hajnal Tamás és Lipták Zoltán pedig orvosi kontrollon vett részt.

Egervári Sándor szövetségi kapitány szerint minimális esélye van együttesének a győzelemre a hollandok otthonában sorra kerülő világbajnoki selejtezőn, ugyanakkor ezzel meg kell próbálnia élni a csapatnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.