Összefogtak a sporttévék a győri kosarasokért

Magyarország három sporttelevíziója közösen jótékonysági árverést és gálát szervez.

TK
2013. 10. 08. 10:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az internetes aukción ismert magyar és külföldi sportolók, csapatok, szövetségek által felajánlott labdákra, mezekre, relikviákra lehet licitálni október 16-ig. A befolyó összeget a két szakember családja, illetve a sérült sportolók kapják meg – közölték a szervezők.

Az összefogás része egy jótékonysági gála is, amelyre vasárnap kerül sor a győri Egyetemi Sportcsarnokban. Az eseményen pályára lépnek a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, a Győri ETO FC labdarúgói, az egykori válogatott kosárlabdázókat tömörítő Dávid Kornél All Stars, valamint a DIGI Sport, a Sportklub és a Sport TV legjobbjaiból verbuvált médiaválogatott. A négy csapat a HAT-AGRO UNI Győr játékosaival egészül ki. A 12.45-kor kezdődő gálát párhuzamosan közvetíti a három sporttévé, a három műsorvezető az árverés aktuális állásáról is beszámol majd.

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A szerencsétlenség helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, a szerb Natasa Kovacevicnek pedig térd alatt amputálni kellett a lábát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.