Paksi bravúr Debrecenben

A hajdúságiak sorozatban hat megnyert hazai bajnoki találkozó után vesztettek pontokat saját közönségük előtt.

BL
2013. 10. 04. 19:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy-egy találat született az első tíz percben, majd Szakály elhibázott büntetője következett szűk fél óra elteltével a forduló nyitómérkőzésén. A paksi Windecker pedig már a vendégeknek szerezhette volna meg a vezetést, de nagy helyzetben, néhány lépésről a keresztléc fölé bombázott.

A folytatásban valamivel látványosabb játékot produkáltak a felek. A vendégek 11-esből szerzett találata után a Debrecen nagy elánnal rohamozott, s Brkovic révén sikerült pontot mentenie. A hajrában folytatódtak a hazai támadások, de a győztes gólra már nem futotta Kondás Elemér együttesének erejéből.

A kétszer eredményes paksi Simon Attila 11 találatával a góllövőlista élére került.

10. forduló:
DVSC-TEVA – MVM Paks 2–2 (1–1)
Debrecen, 3000 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Sidibe (6.), Brkovic (80.), illetve Simon (10., 60., a másodikat 11-esből)
sárga lap: Sidibe (51.), Rezes (59.), Mészáros (63.), illetve Fiola (45.), Bartha (71.)
Debrecen: Verpecz– Lázár, Mészáros, Brkovic, Korhut– Szakály P., Zsidai, Vadnai (Volas, 60.), Rezes (Se. Bouadla, 59.)– Kulcsár (Seydi, 77.), Sidibe.
Paks: Molnár P.– Kovács G., Horváth G., Éger, Szabó J.– Bori (Heffler T., 90.), Fiola, Kecskés, Windecker, Bartha (Báló, 74.)– Simon A. (Délczeg, 79.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.