Papíron halottá nyilvánították Lothar Matthäust

Lothar Matthäus kifakadt egy müncheni bíróság eljárása miatt, mert egy neki címzett levélre a „halott” bélyegzőt nyomták.

BuL
2013. 10. 10. 13:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi világbajnok labdarúgónak a feleségtartásával kapcsolatos hivatalos levelet próbált elküldeni a törvényszék, ám az illetékesek nem találták a magyarországi lakhellyel rendelkező Matthäust, ezért nyomták a levélre azt, hogy „halott”.

„Ez borzalmas” – mondta a Bild című német lapnak az 52 éves, aranylabdás játékos, aki a magyar válogatott szövetségi kapitánya is volt. „Mindenki láthatja, hogy élek.”

A százötvenszeres német válogatott Matthäus edzőként nem tudott komoly sikereket elérni, s az utóbbi években többször panaszkodott arra, hogy a Bundesligában a klubvezetők félnek őt alkalmazni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.