Szurkolót vert a futballedző, lemondott

Nelson Vivas a születésnapján ment neki a Quilmes labdarúgócsapat egyik szurkolójának, lemondott.

NT
2013. 10. 22. 7:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lemondott az argentin Quilmes labdarúgócsapatának vezetőedzője azt követően, hogy múlt pénteken, éppen 44. születésnapján, többször megütött egy szurkolót a nézőtéren.

A szakember csapata legutóbb 1-1-es döntetlent játszott a vendég Atlético de Rafaelával, a lelátón többször is szidalmazták a trénert. Vivas a lefújás után felment a nézőtérre, és háromszor megütött egy helyi szurkolót.

Anibal Fernández klubelnök elmondta: Vivas bement hozzá az irodájába, és benyújtotta lemondását, mert érezte, hogy túl messzire ment, s ezzel a viselkedéssel ártott a csapatnak.

A gárda 12 forduló alatt szerzett 14 ponttal a 16. helyen áll.

Vivas a Quilmesben kezdte profi labdarúgó-pályafutását 1990-ben és fejezte be 2005-ben. Megfordult egyebek között a Boca Juniorsban, az Arsenalban, az Internazionaléban, a Celta Vigóban és a River Plate-ben. Hazája válogatottjában 39-szer lépett pályára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.