Tülekedik 4,5 millió jegyigénylő, mi lesz ebből?

Egy héttel a jegyértékesítés első szakaszának zárása előtt 4,5 millió igénylés érkezett már a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire a nemzetközi szövetség csütörtöki közlése szerint.

BuL
2013. 10. 03. 20:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thierry Weil, a FIFA marketingigazgatója lenyűgözőnek és a különösen nagy érdeklődés megnyilvánulásaként jellemezte az ismertetett adatokat.

A szövetség közlése szerint a jegyigénylések 77 százaléka Brazíliából érkezett, nagyjából 3,4 millió belépőre, Argentínából 223 686 tikettre jelentkeztek, ezenkívül több mint kétszáz országból futott be jegyvételi szándék.

Az értékesítés első szakaszában nagyjából egymillió jegyet kínálnak megvételre a 3,3 millióból, a következő fázis november 5. és 28. között lesz. A vb csoportsorsolását december 6-án tartják, és ezt követően kerül sor a harmadik eladási szakaszra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.