Új keresztszalagot kapott a Bayern játékosa

Ismét meg kellett operálni a sérült jobb térdét Holger Badstubernek, a Bayern München német válogatott labdarúgójának, aki a beavatkozás alkalmával új keresztszalagot kapott.

TK
2013. 10. 01. 19:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A műtétre a Colorado állambeli Vailben került sor Richard Steadman vezetésével. A játékost néhány napig az Egyesült Államokban kezelik, majd hazautazása után megkezdődik a rehabilitáció. Hogy mikor léphet újra pályára, még kérdéses, de a jelenlegi prognózis szerint erre hosszú hónapokat várnia kell.

A 24 éves védő először tavaly decemberben, a Borussia Dortmund elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást, majd májusban ismét. Időközben négyszer megoperálták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.