A Kecskemétnek tíz emberrel nem volt esélye Pápán

A Pápa hazai környezetben 3-1-re verte a Kecskemétet. A hazaiak több mint egy hónap után nyertek újra.

KG
2013. 11. 01. 20:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Támadólag lépett fel a hazai csapat, az első húsz percben főként távoli lövésekkel próbálkozott, egy kipattanó labdából pedig a vezetést is megszerezte. A Kecskemét kontrákra rendezkedett be, és egy ilyen végén egyenlített is, ám a félidő utolsó pillanataiban emberhátrányba került.

A második félidő első tíz percében ki is használta az emberelőnyt a Pápa, amely két gólt szerzett, a Kecskemét az első igazi helyzetét csak a 92. percre dolgozta ki.

Lombard Pápa Termál FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 3-1 (1-1)

Pápa, 1500 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Arsic (22., 52.), Kenesei (49.), illetve Balázs Zs. (37.)
kiállítva: Farkas A. (45.)
sárga lap: Orosz (81.), illetve Farkas A. (18., 45.), Karan (41.)

Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Struhar, Supic, Rodenbücher (Kenesei, a szünetben) - Arsic, Sekour, Orosz (Németh M., 82.), Tajthy, Présinger - Quintero (Király B., 86.)

Kecskemét: Antal B. - Póti, Gyagya, Karan, Farkas A. - Patvaros, Savic (Pekár, 80.), Vukasovic, Balázs Zs. - Pato (Forró, a szünetben), Gréczi (Rajczi, 58.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.