Amerikai szupersztár a fehárvári hokisoknál

Az amerikai–horvát Andy Sertichcsel erősítette meg keretét a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

NT
2013. 11. 06. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az osztrák bajnokságban (EBEL) szereplő klub szerdai közleményében tudatta, hogy a 30 esztendős védővel az idény végéig szóló szerződést kötöttek. Sertich a Graz 99ers csapatától érkezik Székesfehérvárra.

A hátvéd 2009 óta játszik az EBEL-ben. A grazi szerződést megelőzően négy évet töltött a Medvescak csapatánál Zágrábban, ahol két évig edzője volt a Sapa Fehérvár AV19 jelenlegi kanadai mestere, Marty Raymond.

Sertich szerződtetésével egyidejűleg a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Travis Gawryletzcel. A kanadai hátvéd egészségügyi okok miatt távozik.

A 12 csapatos EBEL-ben a Fehérvár a kilencedik helyen áll, legközelebb – jövő szerdán – éppen a Graz otthonában lép pályára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.