Hetedjére állt dobogóra Michelisz

Michelisz újra a dobogó harmadik fokára állhatott Sanghajban.

SZN
2013. 11. 03. 14:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pilóta klubjának, a Zengő Motorsportnak honlapja szerint a nyitófutamban még tizedikként zárt Hondájával, ám a folytatásban remek versenyzéssel felállhatott a dobogóra.

Az állórajttal induló második futamon az első két helyről a Honda gyári csapatának versenyzői, Monteiro és Tarquini indulhattak. Michelisz Norbi a második sorból, Robert Huff mellől, a negyedik helyről indulhatott.

A szezon során sok peches pillanatot átélő Tiago Monteiro megszerezte idei első győzelmét a Hondával a csapattárs, Tarquini előtt.

A Zengő Motorsport versenyzője a pontversenyben a dobogós hely ellenére egy pozíciót visszaesett, így 172 ponttal a hetedik helyen áll az összetettben. Norbi lemaradása egy pont Huff és nyolc egység Nykjaer mögött.

A szezon utolsó versenyhétvégéjét két hét múlva Makaóban rendezik, ahol Michelisz Norbert pályafutása első világbajnoki futamgyőzelmét aratta.

A magyar versenyzőnek ez volt az idénybeli hetedik dobogós helyezése.


Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.