Két vezetőedző is összeesett a hétvégén

Egyik amerikaifutball-csapat trénere meccs közben, a másik a golfpályán.

NT
2013. 11. 04. 11:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 52 éves Kubiak az Indianapolis Colts elleni csoportrangadó első félideje után a pálya közepén összecsuklott. A szakembert hordágyon vitték az öltözőbe, majd onnan a kórházba. A csapat tájékoztatása szerint Kubiak eszméleténél van, s az biztos, hogy nem szívrohamot kapott. A Texans 21-3-ra vezetett, amikor a tréner rosszul lett, a második félidőben azonban összezavarodott, s végül 27-24-re kikapott.

A liga harmadik legjobb mérlegével (7 győzelem, 1 vereség) rendelkező Denver edzője, John Fox régóta szívbillentyű-problémákkal bajlódik, ám eredetileg azt tervezte, hogy csak a szezon végén fekszik kés alá. Szombaton azonban golfozás közben rosszul lett, s napokon belül megműtik.

A Broncos vasárnap azt közölte, hogy az 58 éves Foxnak az elkövetkezendő hetekben pihennie kell majd, így nem lehet a csapat mellett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.