Soha nem dobtak még ennél többet egy félidő alatt

A Los Angeles Clippers 137-118-ra nyert a vendég Houston Rockets ellen az NBA hétfői játéknapján.

LM
2013. 11. 05. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazaiak végig vezettek az összecsapáson és az első félidőben klubcsúcs-beállításnak számító 78 pontot dobtak, míg a túloldalon a Los Angeles Lakersből nyáron a texasiakhoz szerződött centersztár, Dwight Howard csak 13 pontig jutott.

Elszenvedte első vereségét a Philadelphia, a szezont három győzelemmel kezdő Sixers simán kikapott a vendég Golden State-től. A harmadik negyedben 39 (!) ponttal is vezető Warriorsben az olimpiai és világbajnok Andre Iguodala 32 pontot szórt korábbi csapatának.

Ugyancsak először maradt alul a Minnesota, amely hiába dolgozta le 23 pontos hátrányát Clevelandben, a mesterlövészek listáját vezető Kevin Love a dudaszó előtt elhibázta a győztesnek szánt triplát.

Memphisi kudarcával a holtszezonban alaposan meggyengült Boston lett a liga egyetlen 0/4-es győzelem/vereség mérleggel álló együttese.

Eredmények:

Philadelphia 76ers – Golden State Warriors 90-110

Cleveland Cavaliers – Minnesota Timberwolves 93-92

Memphis Grizzlies – Boston Celtics 95-88

Los Angeles Clippers – Houston Rockets 137-118

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.