Útjára indították az MTK következő 125 évét

A budapesti sportklub éppen két hét múlva ünnepli majd megalapításának 125. évfordulóját.

2013. 11. 02. 20:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyesület beszámolója szerint a jubileum alkalmából szervezett eseményen Deutsch Tamás, az MTK elnöke, valamint a kajak-kenu szakosztály tagjai, köztük a kilencszeres világbajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes Wichmann Tamás, a szakosztály ötkarikás ezüstérmes vezetője, Rajna András és az olimpiai ezüst- és bronzérmes, ötszörös vb-győztes Szabó István ültette el a fát, jelképesen útjára indítva a klub következő 125 évét.

Csütörtökön – ugyancsak a jubileum alkalmából – ünnepélyes keretek között nevezték el az MTK zuglói Lantos Mihály sporttelepén levő vívótermet Szőcs Bertalanról, az egyesület legendás és a mai napig aktív edzőjéről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.