Jesé, az aranylabdagyanús repíti a Madridot

Nem sokáig volt előnyben a Barcelona és az Atlético, vasárnap a Real Madrid is csatlakozott a 60 pontosokhoz.

Ch. Gáll András
2014. 02. 16. 21:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszonnégy órán belül felzárkózott a két 60 pontos csapat, a Barcelona és az Atlético mellé harmadiknak a Real Madrid, így továbbra is áll a tripla pontegyenlőség a tabella tetején. Jesé Rodríguez ismét rúgott egy ügyes gólt, Rubén De la Red, a Madrid egykori válogatott játékosa egy tévéműsorban azt nyilatkozta a Gran Canariáról származó fiatalemberről, hogy számára a határ az Aranylabda.

Majd meglátjuk.

Carlo Ancelottinak, a Real Madrid edzőjének mindenesetre fel van adva a lecke, hogy kit hagyjon ki a csatársorból, ha Cristiano Ronaldo visszatér az eltiltásából. A felvetésre Ancelotti így felelt: „Edző vagyok, nem adminisztrátor.”

Jesé lehet az idény felfedezettje

De la Red azt is mondta, hogy a Madridnak minden esélye megvan a triplázásra, vagyis a bajnokság, a Király Kupa és a Bajnokok Ligája megnyerésére. Arról nincs feljegyzés, hogy ehhez mit szólnak Münchenben, illetve Barcelonában...

Jesé berobbanása mindenesetre jelentősen javítja a Madrid sanszait.

Primera División, 24. forduló

Granada–Betis 1-0
G.: Piti (31.)

Getafe–Real Madrid 0-3
G.: Jesé (6.), Benzema (27.), Modric (65.)

Athletic Bilbao–Espanyol 1-2
G.: Gurpegi (56.),ill. Sergio García (7.),Colotto (65.)

Sevilla–Valencia 0-0

Az élcsoport:
1. Barcelona 60 pont
2. Real Madrid 60
3. Atlético Madrid 60

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.