Mourinho megmondja a frankót a „gyenge” Barcáról

Messi az Messi, de amúgy ez az utóbbi évek leggyengébb Barcelonája – állítja.

Ch. Gáll András
2014. 02. 18. 7:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

José Mourinho újabb és újabb frontokat nyit, nem elég neki, hogy az elmúlt hetekben nekiment Manuel Pellegrininek és Arsene Wengernek, a Manchester city és az Arsenal menedzserének, most visszatért régi vesszőparipájához, a Barcelonához. Pedig tudni kell, hogy karrierje – igaz, még csak tolmácsként Bobby Robson mellett – annak idején a katalánoknál indult...

A Chelsea menedzsere az ITV brit tévécsatornának ócsárolta az elmúlt évtized meghatározó európai futballcsapatát a keddi Manchester City–Barcelona Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt.

„Természetesen a történelem okán a Barcelona az esélyes, de ez a Barcelona eben az idényben azt mutatta, hogy már nem a régi Barcelona.”

Mou úgy véli, csupán Messi személye, a kis argentin zsenije ad esélye a katalánoknak.

„Természetesen ott van nekik Messi, ő különleges labdarúgó, és persze vannak még mások is, de úgy gondolom, hosszú évek óta ez a leggyengébb Barcelona,és ezért nagyon jónak tartom a City továbbjutási esélyeit.” – bökte ki a szentenciát a futball megmondóembere.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.