Hatalmas pofonba szaladt bele a Diósgyőr

A Paks együttese ezt megelőzően tavaly szeptemberben nyert bajnoki találkozón.

TK
2014. 04. 26. 20:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidő első felében valamivel veszélyesebben játszott a Diósgyőr, több lehetősége volt a hazai csapatnak, a 30. percben azonban egy szerencsés góllal a Paks szerzett vezetést. A vendégek ezen olyannyira felbátorodtak, hogy a következő nyolc percben két újabb találattal gyakorlatilag eldöntötték a mérkőzést.

A szünetben a hazaiaknál két cserével próbált frissíteni Szivics Tomiszlav vezetőedző, a DVTK helyzete azonban nemhogy nem javult, hanem romlott, ugyanis az 57. percben Könyves révén a negyedik gólját is megszerezte a Paks. Ettől kezdve a hazaiak már csak a szépítésre hajtottak, de egy kapufát leszámítva nem álltak igazán közel a gólszerzéshez.

A Tolna megyei együttes ezt megelőzően tavaly szeptemberben nyert bajnoki találkozón.

Diósgyőri VTK – MVM Paks 0-4 (0-3)
Miskolc, 3900 néző, v: Solymosi
gólszerzők: Szabó J. (30.), Bartha (34.), Simon A. (38., 11-esből), Könyves (57.)
sárga lap: Elek (56.), Vági (75.), illetve Windecker (44.), Könyves (61.), Kecskés (72.)

Diósgyőr: Rados – Vági, Vadász, Kádár (Debreceni, a szünetben), Husic – Gosztonyi, Nikházi (Bacsa, a szünetben), Elek, Barczi (Augusto, 61.) – Grumic, Futács

Paks: Molnár – Heffler T., Kovács G., Fiola, Szabó J. – Könyves (Báló, 83.), Bori, Kecskés, Windecker, Bartha (Tököli, 85.) – Simon A. (Lázok, 78.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.