Conte mégis marad a Juventusnál

A Zebrák a Twitteren jelentették be, hogy szerződést hosszabbítottak a csapat edzőjével.

NM
2014. 05. 19. 21:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„2014–15-ös idény: az edző Antonio Conte.” Minden kommentárt nélkülözve csak ennyit közölt hétfő este a Twitteren a Juventus. A közlés meglepő, hiszen a tréner az elmúlt napokban többször arra utaló nyilatkozatot tett, hogy távozik. Lehet, hogy mindez csak félrevezető hadművelet volt.

Conte a Serie A-ban csúcsra járatta a Juventust. Zsinórban háromszor megnyerte a bajnokságot, idén ráadásul rekordot döntve, több mint száz ponttal, egész pontosan 102-vel. A nemzetközi porondon azonban adós a Juve a jó szerepléssel. A Bajnokok Ligájától csoportharmadikként búcsúzott, majd az Európa-ligában is lemaradt a fináléról – a Benfica ütötte ki –, pedig Torinóban rendezték a döntőt.

Conte szavaiból azt lehetett kiolvasni, akkor hajlandó maradni, ha a keretet úgy megerősítik, hogy a BL-ben is esélyes lesz a jó szereplésre. Ez alapján a Juventus aktív lesz a nyári piacon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.