Folytatódott a szenzációs Fradi-sorozat

A Ferencváros – sorozatban nyolcadik bajnoki sikerét aratva – egy góllal győzött Szombathelyen.

KA
2014. 05. 18. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros – sorozatban nyolcadik bajnoki sikerét aratva – egy góllal győzött a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó az NB I. 29. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

Az első játékrészben inkább a Haladás irányította a játékot, több helyzetet is kidolgozott, de még a legnagyobbak is kimaradtak. A vendégek elsősorban kontrákból veszélyeztettek, mivel azonban a kapusok mindkét oldalon kifogástalanul védtek, a szünetig nem született gól.

A fordulást követően az FTC lépett fel kezdeményezőbben, és egy nagy védelmi hibát kihasználva meg is szerezte a vezetést. A szombathelyiek csak a hajrára „ébredtek fel”, ekkor több veszélyes próbálkozásuk is volt, de kapufánál többre nem futotta az erejükből.

OTP Bank Liga, 29. forduló:
Szombathelyi Haladás–Ferencváros 0-1 (0-0)

Szombathely, 6200 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Diallo (56.)
kiállítva: Busai (94.)
sárga lap: Nagy I G. (24.), Bosnjak (80.), Simon Á. (83.), Devecseri (87.), illetve Cukic (30.), Jenner (74.), Diallo (91.), Busai (93., 94.)

Haladás:
Rózsa - Fehér Z., Guzmics, Devecseri, Bosnjak - Schimmer (Gyurján, 62.), Iszlai (Dvorschák, 84.), Nagy I G., Simon Á., Radó - Hrepka (Medgyes, 69.)

Ferencváros:
Dibusz – Jovanovic, Mateos, Besic, Bönig – Ugrai (Diallo, a szünetben), Busai, Leonardo, Cukic, Jenner - Böde

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.