Gattuso válaszára vár a Videoton?

Az olasz sajtóban kedd délután óta folyamatosan téma Gennaro Gattuso esetleges magyarországi szerepvállalása.

TK
2014. 05. 07. 5:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olasz sajtó kiemelten foglalkozik Gennaro Gattuso ügyével, nem sokkal a Gianlucadimarzio.com híradása után, néhány perccel éjfél előtt a Tuttomercatoweb.it is exkluzív anyagot publikált – írja a Nemzeti Sport Online.

Az egyik legnépszerűbb olasz átigazolási portál úgy tudja, hogy a Videoton kétéves szerződési ajánlatot tett a 36 éves olasz edző elé, aki gondolkodási időt kért, de hamarosan választ adhat a fehérváriaknak. A honlap azt is tudni véli, hogy a trénert szívesen látná a kispadján a görög PAOK is, míg Olaszországból az élvonalbeli Sassuolo és a második ligás Novara érdeklődik a szolgálatai iránt, ám a korábbi klasszis középpályás hajlik arra, hogy a magyar klubnál folytassa edzői pályafutását.

A 2006-ban az olasz válogatottal vb-t, a Milannal pedig kétszer BL-t is nyerő korábbi kiváló futballistának mindössze néhány hónapos edzői tapasztalata van, 2013. február 25-én nevezték ki a svájci Sion vezetőedzőjének, Vanczák Vilmos csapatánál május 13-ig dolgozott játékos-edzőként. Június 19-én aztán ő lett a Serie B-be visszacsúszott Palermo trénere, ám ez a kaland sem tartott sokáig, szeptember 25-én menesztették a kispadról.

José Gomes a Sport TV április 27-i műsorában tett bejelentést: megegyezett a fehérvári klub vezetőivel, és nem kér lelépési pénzt, ezt az idényt pedig még befejezi a csapat élén, aztán távozik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.