Luis Enrique szabad, Barcelonában köthet ki

A vezetőedző a szezon zárultával elhagyja a Celta Vigót.

WL
2014. 05. 16. 18:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tréner – aki múlt csütörtökön ünnepelte 44. születésnapját – pénteken jelentette ezt be, hozzátéve, hogy a jövőjével kapcsolatban még semmilyen döntés nem született. „Egyetlen klubbal sem kötöttem szerződést, és magam sem tudom, hogy a következő idényben melyik csapat edzője leszek, még ha ez hihetetlennek is hangzik” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján.

A spanyol média múlt kedden arról írt, hogy a korábbi 62-szeres válogatott játékos az argentin szakvezető, Gerardo Martino helyét foglalhatja majd el a nyáron az FC Barcelona kispadján. Azután szellőztette ezt meg a spanyol sportsajtó, hogy egy nappal korábban Luis Enrique lakásán járt Andoni Zubizarreta, a Barcelona sportigazgatója, valamint a katalán elitklub vezérkarának további két tagja.

Luis Enrique öt idényen keresztül, 1991 és 1996 között futballozott az ősi ellenfél, a Real Madrid színeiben, majd 2004-ig a Barcát erősítette. Vezetőedzői szerződéséből még egy év volt hátra a Vigónál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.