Mi lehet a baja Cristiano Ronaldónak?

A portugál kapitány szerint hamar ki kellene deríteni, hogy a Real-sztár egészségesen utazhasson a vb-re.

WL
2014. 05. 14. 17:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Meg kell állapítani, hogy mi a baja, és mindent meg kell tenni, hogy a legmagasabb szinten játszhasson” – mondta a szakvezető, miután a Real Madrid 29 éves sztárját múlt szerdán combproblémák miatt le kellett cserélni a Real Valladolid elleni bajnoki mérkőzésen, vasárnap pedig nem is lépett pályára a Celta Vigo ellen.

Az aranylabdás csatár várhatóan szerepel jövő szombaton az Atlético Madriddal szembeni Bajnokok Ligája-döntőben, Lisszabonban. Ennek kapcsán Bento kifejtette: nem kérte a Realt Ronaldo pihentetésére, mivel nem szólhat bele a klub ügyeibe.

Carlos Queiroz akkori kapitány szerint Ronaldo 2010-ben a hosszú szezon után kimerülten érkezett a dél-afrikai vb-re, ahol a nemzeti csapat a nyolcaddöntőig jutott. Bento erre úgy reagált:

„Annyi bizonyos, hogy a 2012-es Eb-n remekül játszott, pedig előtte sok meccsen szerepelt, és egyetlen edzést sem hagyott ki.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.