Nagy Lászlóék nélkül a románok ellen

Jövő csütörtökön Nyíregyházán lép pályára a sorsdöntő világbajnoki selejtezőre készülő magyar férfikézilabda-válogatott.

TK
2014. 05. 20. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A veszprémiek nélküli keret hétfőn találkozik Nyíregyházán, a május 29-ei összecsapás 18 órakor kezdődik. A két csapat egy nappal később, délben zárt kapuk mögött is megmérkőzik. A hétvége szabad, az MKB-MVM Veszprém ekkor játszik a kölni Final Fourban.

Június 3-ától már Veszprémben készül a válogatott, ott fogadja vb-selejtezőn a szlovén csapatot június 8-án 14.30-kor. A visszavágó június 15-én 18 órakor lesz Velenjében.

A párharc győztese vehet részt a jövő januári, katari világbajnokságon, ahonnan pedig olimpiai kvótához vagy olimpiai selejtezős helyekhez lehet jutni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.