Pancho Aréna-körút, láthatók a Puskás-relikviák

Hétfőtől megtekinthetik az érdeklődők a felcsúti Puskás Akadémiát, Öcsi bácsi szobrát és a Puskás-relikviákat.

Ch. Gáll András
2014. 05. 06. 14:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szöllősi György kommunikációs igazgató idegenvezetése mellett, 15 látogatóval hétfőn 10.30-tól elindult az első Puskás Akadémia-körút, és a jövőben már rendszeresen indulnak túrák, a következő csütörtökön lesz, szintén 10.30-tól, majd a hétvégi napokon 15 órától.

A több mint másfél órás túra során a látogatók karnyújtásnyi közelségből csodálhatták meg számtalan látnivaló mellett Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK-trófeáit, a Real Madridban viselt mezét, leülhettek a pálya melletti kispadra, fényképezkedhettek a Puskás-szobornál, megnézhették, hol laknak a Puskás-akadémisták vagy beülhettek a futballközpont kétszáz éves kápolnájába is. Ez a jövőben rendszeresen így lesz, minden hétfőn és csütörtökön 10.30-kor, szombaton és vasárnap 15 órakor indul Puskás Akadémia-körút, kivéve azokat a napokat, amikor mérkőzést rendeznek a Pancho Arénában.

Az érdeklődés máris óriási, számtalan csoport jelentkezett már, köztük iskolai osztályok, céges kirándulócsoportok, családok nagy számban.

A körútról információ ide kattintva kapható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.