Több kézilabda a közmédiában

Eredményes és pénzügyileg nyereséges évet zárt a Magyar Kézilabda Szövetség.

WL
2014. 05. 16. 20:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint az MKSZ pénteki, éves rendes közgyűlésén Vetési Iván elnök elmondta: 2013-ban jelentős plusszal zárták a költségvetést, és a legutóbbi felmérés óta 31-ről 35 ezerre nőtt a játékosok száma. Szeretnék, ha két éven belül elérnék a 40 ezres határt.

Jövőre a nemzetközi szövetség (IHF) kongresszusát Budapesten rendezik, s az MKSZ pályázik a 2016-os strandkézilabda-vb és a 2017-es junior-férfivilágbajnokság rendezési jogára.

Bódi Dezső elnökségi tag bejelentette: a következő két idényre az MKSZ a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) köt szerződést a bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzések, valamint a hazai válogatotttalálkozók közvetítési jogairól.

Az elnökségbe beválasztották Hajnal Csabát, az MKB-MVM Veszprém sportigazgatóját, a testület így kilenctagú lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.