A svéd klasszison múlik, mikor ír alá Nagy Lászlóékhoz

Andreas Nilsson, a Hamburg 24 esztendős beállója megerősítette, hogy Veszprémben folytatja pályafutását.

TK
2014. 06. 05. 9:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2013-as BL-győztes Hamburg másodjára sem kapta meg a következő szezonban való induláshoz szükséges licencet, várhatóan a harmadik ligában kezdheti újra. Ez előreláthatólag a keret széteséséhez vezet, Joan Canellas jó eséllyel Kielben folytatja, míg Andreas Nilssont a Veszprémmel boronálták össze – írja a Nemzeti Sport Online.

„A hír igaz. Száz százalék, hogy Veszprémben folytatom. Bármikor aláírhatok. Jó kihívásnak tűnik. A környezet, az emberek, minden új lesz – mintha ismét légiósnak állnék” – mondta a svéd válogatott edzőtáborában szereplő 24 éves Nilsson a Sportbladetnek. Nilsson hozzátette, a Veszprémnél minden évben a final fourt célozzák meg, és ott maradandót akarnak alkotni. A bakonyiaknál Renato Suliccsal kell megküzdeni a beállós pozíciójáért, de mint Nilsson fogalmazott: előnye, hogy tíz évvel fiatalabb, így idővel átveheti a horvát beálló helyét.

A Kieler Nachrichten közben arról ír, hogy Aron Pálmarsson akár már a megállapodásban szereplő jövő nyári határidő előtt Veszprémbe kerülhet. Az MNO is beszámolt róla, hogy az izlandi klasszis hároméves szerződést kötött a magyar bajnokkal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.