David Villa Ausztráliába igazol, mielőtt Amerikába menne

A Melbourne City után következik majd a New York City FC.

WL
2014. 06. 05. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 32 éves csatár a korábban Melbourne Heart néven ismert Melbourne Cityt erősíti majd az ősszel, amely sereghajtóként zárt a tízcsapatos ausztrál bajnokságban.

Villa a folytatásban három idényt tölt majd el a New York City FC-nél, amelynek ugyanaz a tulajdonosa, mint a Manchester Citynek és a Melbourne Citynek.

A spanyol válogatottól a jövő csütörtökön kezdődő brazíliai vb után elköszönő játékos a legutóbbi bajnoki szezonban 13 gólt szerzett, az Atlético Madriddal megnyerte a bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig döntőbe jutott. Korábban a Real Zaragozában, a Valenciában és az FC Barcelonában szerepelt, utóbbival BL-t is nyert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.