Évi 200 milliót ad Wáberer a BVSC-nek

A férfi- és a női csapat is ezentúl BVSC Wáberer Hungária néven szerepel a mérkőzéseken.

NT
2014. 06. 05. 15:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szőnyi úti egyesület csütörtöki sajtóközleménye szerint a 400 milliós összeget az a szándéknyilatkozat tartalmazza, amelyet Wáberer György írt alá Szatmáry Kristóffal, a BVSC elnökével a zuglói egyesület örökös bajnokainak és örökös tagjainak tiszteletére rendezett ünnepségen.

„A megállapodásban rögzített összeg jelentős mértékben hozzájárul a Szőnyi úti sporttelepen már folyamatban lévő uszodafejlesztés magas színvonalú befejezéséhez, valamint a BVSC férfivízilabda-csapatának az országos bajnokságban való rangos, a női csapatnak pedig a nemzetközi tornákon való dobogós szerepléséhez” – áll a dokumentumban.

A szakosztály neve a megállapodás értelmében változik: a férfi- és a női csapat is ezentúl BVSC Wáberer Hungária néven szerepel a mérkőzéseken.

A 66 éve alakult zuglói vízilabda-szakosztály létszáma csaknem 400 fő, a felnőtt- és utánpótlás-korosztály első osztályú bajnokságaiban 15 csapattal vesz részt, az egyik legnagyobb magyar utánpótlás-nevelő szakosztály – olvasható a sajtóközleményben.

A fuvarozó-szállítmányozó cégcsoportot tulajdonló Wáberer György a száz leggazdagabb magyar legutóbbi listáján a Napi Gazdaság független pénzügyi napilap közlése szerint a tizedik helyet foglalja el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.