Gulyás ujja nem gyógyul, kihagyhatja a vb-selejtező-visszavágót

Lepattant egy csontdarab a mutatóujjában.

GB
2014. 06. 12. 12:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyásnak az első, múlt vasárnapi, veszprémi találkozón a lövő kezén, azaz a balon a mutatóujjában lepattant egy csontdarab. Ha tényleg nem tudja vállalni a játékot, akkor Szalafai Gábor ugorhat be a helyére.

A magyar csapattól származó információ szerint a többi sérült közül Iváncsik Gergő lovaglóizom-húzódása és Ilyés Ferenc, aki a kezére kapott egy ütést, már rendben van, ugyanakkor a térdpanaszokkal kezelt Harsányi Gergely és a lábát fájlaló Zubai Szabolcs még külön edz társaiktól.

A két gárda vasárnapi, veszprémi találkozója 25–22-es hazai sikert hozott. A visszavágó vasárnap 18 órakor kezdődik Velenjében. A párharc győztese vehet rész a 2015-ös katari világbajnokságon, ahonnan olimpiai kvóta, illetve olimpiai selejtezős helyezések szerezhetők. Az a csapat, amelyik lemarad a jövő évi vb-ről, sokkal nehezebb körülmények között vívhatja ki a 2016-os riói ötkarikás játékokon való szereplést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.