Ha kimegy a kazahok ellen, ingyen mehet az északírek ellen

A szombati jegyek szeptemberi felhasználásáról későbbre ígérnek tájékoztatást.

TK
2014. 06. 05. 16:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség – amint az a honlapján olvasható – akciót hirdet az átépítés előtt álló Puskás Ferenc Stadion utolsó válogatott-találkozóját megelőzően. Ennek értelmében a kazahok elleni szombati meccsre megvásárolt jegyek érvényesek a szeptemberi Magyarország – Észak-Írország Eb-selejtezőre is.

Amint azt az Mlsz.hu írja, „a rendkívüli kedvezménnyel mindössze 500 forintért két válogatottmérkőzést nézhetnek meg a helyszínen a szurkolók, élőben lehetnek tanúi a Puskás Ferenc Stadion búcsúztatásának és a hamarosan megnyíló új Fradi-stadion első válogatottmérkőzésének, amely egyben a válogatott első Európa-bajnoki mérkőzése is lesz”.

Az MLSZ a szombati jegyek szeptemberi felhasználásának technikai részleteiről későbbre ígér tájékoztatást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.