Mourinho elmondta, kit látna szívesen a Chelsea-ben

Néhány forrás úgy tudja, hogy a Chelsea kész akár 37 milliót is megadni Fabregasért.

TK
2014. 06. 06. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A londoni együttes portugál vezetőedzője brit sajtóorgánumoknak nyilatkozva hozzátette, személy szerint is „nyomon követi az ügyet”, mivel ő is egyetért azzal, hogy hozzájuk írjon alá a katalánok középpályása.

„Számomra úgy tűnik, valóban el akarja hagyni a Barcelonát, és érdekelt abban, hogy visszatérjen Angliába” – mondta Mourinho a 27 éves játékosról, aki a katalán klubban nevelkedett, de felnőtt karrierjét már az Arsenalban kezdte. Nyolc év után, 2011-ben visszatért nevelőegyesületéhez, ott azonban nem tudott olyan meghatározó szerepet betölteni, mint a londoniaknál.

Abbéli szándékát, hogy valóban váltani akar, válogatottbeli csapattársa, Gerard Piqué leplezte le véletlenül. A csütörtökön kezdődő világbajnokságra címvédőként készülő spanyol együttes egy nyilvános eseményén, Washingtonban rögzítették azt, amikor Piqué arról beszélt Vicente del Bosque szövetségi kapitánynak, hogy jó barátja 33 millió euró – mintegy 10 milliárd forint – ellenében csapatot vált.

A brit média is 33 millióról tud, de némely forrás szerint a Chelsea kész akár 37 milliót is megadni Fabregasért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.