Münchenben vállalt munkát Ricardo Moniz

Király Gáborék edzője lett a Ferencváros korábbi, holland származású trénere.

TK
2014. 06. 04. 18:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gerhard Poschner, a német másodosztályban (Bundesliga 2) szereplő müncheni Oroszlánok vezetője meg van győződve arról, hogy a megfelelő szakembert ülteti le Király Gábor csapatának kispadjára. Moniz segítője egykori HSV-s asszisztense, Markus von Ahlen lesz.

„Moniz egy fiatal, energikus és tehetséges szakember. Ricardo azokat az erényeket testesíti meg, ami csapatunkat jellemzi: bátor, agresszív és soha nem adja fel. Biztos vagyok benne, hogy szenvedélyével meggyőzi a játékosokat is. Pont egy ilyen szakemberre van szükségünk” – méltatta választottját Poschner.

Ricardo Moniz kétéves teljesítmény alapú szerződést kapott a kisebbik müncheni csapattól, amely 2014. június 20-án lép életbe. Az 1860 München a 2013–14-es idényben a 7. helyen végzett a német másodosztályban.

2013 decemberéig a Ferencvárost irányító szakember tavasszal még a lengyel Lechia Gdansk együttesét irányította, akiket a bajnokság 4. helyére kormányzott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.