Nem engedik be a sportág legjobbját Angliába

A profi boksz súlycsoportoktól független ranglistáinak éllovasa, Floyd Mayweather Jr. nem kapott vízumot.

Deák
2014. 06. 04. 15:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A súlycsoportoktól független ranglisták alapján napjaink legjobb hivatásos ökölvívója és jelenleg két súlycsoportban is egyesített világbajnok Floyd Mayweather a hónap végén az Egyesült Királyságba látogatott volna néhány napos, hat állomásból álló turné erejéig. Ám a brit hatóságok – egyelőre ismeretlen okokból – megtagadták megfelelő vízum kiadását az amerikai bunyós részére. Érdekesség, hogy a túra egyik állomása Bolton városában lett volna, ahol az az Amir Khan is él, aki még mindig jó esélyekkel pályázik egy rangadóra a pound for pound éllovas ellenében. A turnét úgy hirdették, hogy egy tízszemélyes asztal háromezer fontba kerül, ezért cserébe teljes étel- és italellátás, közös fotó és háromnegyed órás beszélgetés jár Mayweatherrel. Pontosabban járt volna.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.