Profinak állt a legnagyobb magyar bokszreménység

Darányi Zsolt négyszeres kanadai és kétszeres magyar bajnok, most leszerződött a Top Rank istállóhoz.

Ch. Gáll András
2014. 06. 07. 14:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Darányi négyéves kora óta Kanadában, Torontóban él szüleivel, az 1992-es olimpia bronzérmese, Chris Johnson az edzője. Darányi idén részt vett a magyar válogatott havannai edzőtáborozásán, majd február elején megnyerte súlycsoportjában, a 69 kg-ban a debreceni Bocskai István Emlékversenyt.

Tervei között szerepelt az olimpiai bajnoki cím megszerzése, de most már ebből nem lesz semmi, mert – ahogy Facebook-üzenetében tudatta a világgal – leszerződött a Bob Arum fémjelezte Top Rank promóciós céghez, amely az elmúlt négy évtizedben George Foremantől és Muhammad Alitól Oscar De La Hoyán és Roberto Duranon keresztül Marvin Haglerig mindenkit menedzselt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.