Veszprém: „Vegyenek bennünket is emberszámba!”

Hivatalos levélben kért vizsgálatot a férfikézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének magyar résztvevője.

Deák
2014. 06. 03. 15:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fonyó Károly klubelnök az MTI-nek elmondta: a Veszprém a maga részéről is elemzi a találkozót – különös tekintettel a fehérorosz játékvezetői kettős ténykedésére –, és három, a klubtól független magyar szakembert kért fel erre. „Semmi mást nem akarunk, csak hogy vegyenek bennünket is emberszámba, és senki se gondolja, hogy a Veszprémmel bármit meg lehet csinálni! A legérdekesebb az utolsó perc, amikor is a végtelenségig támadhatott a spanyol csapat” – nyilatkozta Fonyó Károly.

Kiemelte: a 20 ezres közönség reakciója nem volt meglepő, amikor füttykoncerttel fogadta Andrej Guszko és Sziarhej Repkin bírók döntéseit. A kölni meccs utolsó percében egy góllal vezetett a Barcelona, és akadt olyan szabálytalanság, aminél meg kellett volna állítani az órát, de a fehérorosz játékvezetők ezt nem tették. A magyar bajnok ezzel közel 20 másodpercet veszített, ráadásul még egy gólt kapott, így a végén Nagy László hiába talált be, a katalánok győztek 26–25-re.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.