Világklasszist igazolt a Barcelona

A 34 éves Gudjon Valur Sigurdsson két idényre szerződött a katalán klubhoz.

TK
2014. 06. 06. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 34 éves válogatott játékos – aki a Veszprém elleni szombati, 29–26-ra megnyert elődöntőben hétszer volt eredményes – két idényre szerződött a hírről honlapján beszámoló katalán klubhoz.

Sigurdsson mellett a német Christian Zeitz is elhagyja nyáron a német bajnok Kielt: utóbbi a következő idényben az MKB-MVM Veszprémet erősíti. Hasonló utat jár be majd egy év múlva az izlandi Aron Palmarsson. A BL Final Four legértékesebbjének választott irányító-átlövő 2015 nyarán érkezik a magyar bajnokhoz három évre.

A fenti két igazoláson kívül Andreas Nilsson, a Hamburg 24 esztendős svéd beállója egy svéd lapnak megerősítette, hogy ő is Veszprémben folytatja pályafutását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.