Szabadságot kért Tim Howard

Egy évre szóló szabadságot kért és kapott Tim Howard, a nyári brazíliai labdarúgó-világbajnokságon nyolcaddöntős amerikai válogatott kapusa.

MNO
2014. 08. 22. 9:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 35 éves – magyar származású – futballista azt kérte Jürgen Klinsmann szövetségi kapitánytól, hogy jövő szeptemberig ne számoljon vele. Howard ugyanakkor nem vonul vissza a nemzeti csapattól, csupán több időt szeretne tölteni a családjával. A 104-szeres válogatott Howard az angol bajnokságban érdekelt Evertonnál a továbbiakban is első számú kapusként szerepel majd.

A belgák elleni, hosszabbításban 2–1-re elveszített vb-nyolcaddöntőben Howard volt az amerikai együttes legjobbja, 15 védést, köztük több bravúrt is bemutatott. Helyettese vélhetően a szintén angol Aston Villa kapusa, Brad Guzan lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.