Akcióban a TEK a SYMA csarnokban

Vasárnap Budo- és Küzdősportgálát rendeznek a SYMA csarnokban.

2014. 09. 26. 7:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) idén immár harmadik alkalommal lesz a gála házigazdája, s így az ország minden részéről megméretik magukat a rendészeti szervek versenyzői. A sport társadalmi elismerésének általános keretei közölt, a szabadidősport mellett kiemelt stratégiai ágazatként jelenik meg a rendészeti sport, ezt támasztja alá a vasárnapi gála is a SYMA csarnokban. Az egész napos rendezvényen – amelyre a belépés ingyenes - bonyolítják le a 2014. évi BM országos pontszerző karatebajnokságot is.

A Budo és Küzdősportgála díszvendége lesz a négyszeres K-1 világbajnok  Semmy Schilt, aki a Hell Energy meghívására érkezik hazánkba, és karitatív tevékenységet is ellát. A magyar thai boksz legendájával, Kunkli Tivadarral hétfőn felkeresi és ajándékokkal lepi meg a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit, majd 12 órától a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián (XII., Csaba utca 7/A) közösen nyilvános edzést tartanak a gyerekeknek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.