Bronzérmet szerzett a magyar válogatott a vb-n

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a kétnapos alapversenyt a magyar trió 1714 körös összteljesítménnyel zárta.

TK
2014. 09. 17. 13:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a kétnapos alapversenyt Boros 584, Sike 571, míg Tasi 559 körrel zárta, így a magyar trió 1714 körös összteljesítménnyel lett harmadik, a második kínaiakkal azonos eredménnyel, míg a győztes oroszoktól három körrel elmaradva a nem olimpiai számban.

Egyéniben Boros László a második helyen áll, s a délutáni éremmérkőzéseken lesz érdekelt. Az egyéniben 50 méteres 40 vegyesen bronzérmes Sike József a kilencedik lett, míg Tasi Tamás a 22. helyen végzett a 33 fős mezőnyben.

A magyar futócéllövő-csapat vasárnap szintén 10 méteren, ám a 40 vegyes számban is harmadik helyen végzett, s most a magyar küldöttség ötödik bronzérmét szerezte meg Granadában: korábban Sike mellett Tobai-Sike Renáta a sportpisztolyosok között lett harmadik, míg a Tobai-Sike, Csonka Zsófia, Nemes Adrienn összeállítású hármas légpisztolyban állt dobogóra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.